Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tallinna Vesi valib börsile minekuks finantsnõustajat kuue kandidaadi seast

Inno Tähismaa 22. detsember 2004, 00:00

Konkursil osaleb kolm kohalikku investeerimisnõustajat Hansapank Markets, LHV ja Suprema Securities ning kolm rahvusvahelist investeerimispanka on CA IB, Carnegie ja ING, teatas ettevõtte esindaja.

?Hea meel on tõdeda, et peale Eesti finantskonsultantide on konkursi vastu näidanud tõsist huvi ka rahvusvahelised investeerimispangad,? ütles ASi Tallinna Vesi juhatuse esimees Bob Gallienne pressiteate vahendusel. ?Meie eesmärgiks on saada kokku parim võimalik meeskond, kellel on kogemusi nii kohalikus kui ka rahvusvahelises kontekstis ning kes suudaks ettevõtte aktsionäridele anda professionaalset nõu igas valdkonnas.?

Esitlustel osalesid ASi Tallinna Vesi juhatus ning aktsionäride esindajad Tallinna linnast, United Utilitiesest ja EBRDst. Ettevõte loodab oma otsuse finantskonsultantide kohta langetada uue aasta alguses. IPO meeskond alustab oma tööd kohe.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing