Rootsi rõivakett Polarn O. Pyret tuleb Eestisse

22. detsember 2004, 15:44

Rootsi juhtivaid kvaliteetsete lasterõivaste brände Polarn O. Pyret avab tuleval aastal esimesed poed Tallinnas ja Riias, mõlemas linnas kaks.

Polarn O. Pyret on sõlminud müügi eelisõiguse lepingu firmaga Swed-Baltic OÜ, mis on varem edukalt Eesti ja Läti turule toonud näiteks Itaalia Terranova brändi, kirjutas Bloomberg. Tallinnas peaks esimene kauplus avatama tuleval kevadel.

Polarn O. Pyret president Cecilia Tufvesson Marlow põhjendas Eesti ja Läti väljavalimist geograafilise läheduse ning kiire majandus- ja ostuvõime kasvuga. ?Näeme siin head potentsiaali sellisele tugevale brändile nagu on Polarn O. Pyret,? ütles ta Bloombergile.

Polarn O. Pyret on keskendunud kvaliteetsetele lasterõivastele ent ei unusta ka nende emasid. Daamide kollektsioon on suunatud moeteadlikele naistele, kel napib aega. Nii laste kui täiskasvanute rõivad on kergelt hooldatavad ja funktsionaalsed, kirjutas firma oma kodulehel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing