Mandri ja saarte vaheline parvlaevaliiklus on taastunud

23. detsember 2004, 10:11

Eile tormi tõttu osaliselt katkenud parvlaevaühendus Kuivastu-Virtsu, Rohuküla-Heltermaa ja Triigi-Sõru liinidel on taastunud.

Saaremaa Laevakompanii teatel ei sõida hetkel laevad veel graafikus. Laevafirma infojuhi Anne Saare sõnul ei saa praegu veel öelda, millal laevad graafikusse jõuavad, praegu väljuvad nad olenevalt liinist paarikümne kuni pooletunnise nihkega tavagraafikust maas. ?Vabandame reisijate ees võimalike ebamugavuste pärast?, lisas Saar.

Kolmapäeval katkestas torm pärastlõunal parvlaevaliikluse Triigi-Sõru liinil, õhtupoolikul ka Rohuküla-Heltermaa liinil, samuti jäid kuni 32 meetrit sekundis puhuva tuule tõttu ära mõned reisid Kuivastu-Virtsu liinil.


Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing