Eesti firmade esindaja Loode-Venemaal tuleb Eestisse

27. detsember 2004, 14:07

12. jaanuaril on Tallinnas Eesti firmasid Peterburis ja Loode-Venemaal esindav turundusspetsialist Maxim Balanev.

Seoses sellega kutsub Eesti Väliskaubanduse Liit kõiki Venemaale eksportimisest või sealsest impordist huvitatud Eesti ettevõtete esindajaid hr Balaneviga kohtuma. Eesmärk on saada hinnang ettevõtte või selle toodete väljavaadetele Venemaa turul ning leida kaubanduspartnereid, teatab liit.

Kohtumised toimuvad kolmapäeval, 12. jaanuaril kell 08.00 ? 17.00 Eesti Väliskaubanduse Liidu büroos Liimi 1, Tallinn. Suhtluskeel kohtumisel on vene või inglise keel. Registreerimise tähtaeg on 7. jaanuar.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing