Politsei hoiatab kaardipettusskeemi eest

Liis Kängsepp 27. detsember 2004, 10:14

Põhja Politseiprefektuur hoiatab elanikke internetis leviva kirja eest, kus palutakse edastada pangakaarti puudutavaid andmeid.

Elektronkirjas, mille väidetavaks saatjaks on USA-s tegutsev TCF pank, palutakse edastada pangakaardiga seotud olulised andmed nagu kaardi number, PIN kood ja kehtivusaeg. Andmete vajalikkust põhjendatakse uuendustega turvalisusmeetmetes.

PPP majanduskuritegude talitus palub kõigil, kes on saanud sarnase elektronkirja, kustuda see oma süsteemist ning mitte saata oma pangakaardiga seotud andmeid. Ka TCF panga ametlik kodulehekülg eitab seost saadetud kirjadega, teatas Põhja Politseiprefektuuri majanduskuritegude talitus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing