Reede 21. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

VP Market avab järgmisel aastal Eestis üle 20 poe

Liis Kängsepp 27. detsember 2004, 14:55

Homme Narvas idapoolseima kaupluse avav VP Market plaanib järgmisel aastal avada Eestis üle 20 kaupluse, sealhulgas kaks suuremat Maxima ostukeskust.

Homme avab OÜ VP Market Narvas, Kreenholmi tänaval oma idapoolseima kaupluse, kus on 469 ruutmeetrit müügipinda ja saadaval on üle 4000 erineva toote, teatas ettevõte. Tegemist on VP Marketi kolmeteistkümnenda kauplusega Eestis, samuti on VP Marketi jaoks tegu kõige idapoolsema kauplusega jaemüügiketis.

?Regioon pakub meile huvi ka edaspidi ning teisipäeval avatav pood ei jää Narvas VP Marketile kindlasti viimaseks,? sõnas VP Marketi tegevdirektor Pavels Filipovs. Tema sõnul on hiljuti Ida-Virumaal Kohtla-Järvel avatud T-Market hoolimata sealsest tugevast konkurentsist saavutanud suure populaarsuse ning käive suureneb Sillamäelgi. ?Seetõttu loodame, et ka Narvas leidub piisavalt ostjaid uuele soodsate hindadega kauplusele.?

VP Market oma 290 kauplusega on Baltimaade suurim esmatarbekaupade müügikett.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing