Elioni Kodulahendusega on liitunud üle 21 000 kliendi

28. detsember 2004, 11:36

Rohkem kui 21 000 klienti on liitunud novembris turuletoodud Elioni Kodulahendusega.

Kodulahendus võimaldab kasutada interneti püsiühendust,telefoniühendust ja sisaldab 20 tundi tasuta võrgusiseseid kõnesid ühe kuutasu eest.

Elioni teatas , et 27. detsembriks Kodulahendusega liitunud üle 21 000 kliendi. ?Prognoositust suurem liitumiste arv näitab seda, et kliendid on Kodulahenduse väga hästi vastu võtnud ning peavad seda endale sobilikuks,? lausus ettevõtte toodete ja teenuste direktori Margus Kurm. ?Enamik liitunutest kasutasid seni eraldi telefoni ja ADSL interneti püsiühendust, säästes nüüd tänu Kodulahendusele aastas ligikaudu 600 krooni.?

Klient saab valida vastavalt oma tarbimisharjumustele sobiva Kodulahenduse, mis on kindla kuutasuga ning võimaldab tänu sellele kliendil hoida kulusid kontrolli all.

Mõõdukale interneti- ja telefonikasutajale suunatud Kodu1 lahendus võimaldab 265-kroonise kuutasu eest telefoniühendust ning ADSL-tehnoloogial põhineva interneti püsiühenduse kasutust 20 tundi kuus. Interneti püsiühenduse allalaadimiskiirus on kuni 512 kilobitti sekundis ja üleslaadimiskiirus kuni 256 kilobitti sekundis, internetikasutus üle 20 tunni kuus maksab 10 senti minut. Suurem telefonikasutaja saab 295-kroonise kuutasu eest lisaks telefonile ja interneti püsiühendusele ka Elioni võrgusiseseid kõnesid 20 tundi kuus tööpäeviti kell 19-07 ning nädalavahetuseti ja riiklikel pühadel ööpäevaringselt.

Keskmisele interneti- ja telefonikasutajale mõeldud Kodu2 hõlmab telefoniühendust ja piiramatu kasutusajaga interneti püsiühendust 395 krooni eest kuus. Interneti püsiühenduse allalaadimiskiirus on kuni 1 megabitt sekundis ja üleslaadimiskiirus kuni 256 kilobitti sekundis. 425-kroonise kuutasuga variant sellest lahendusest annab lisaks telefonile ja piiramatu kasutusajaga interneti püsiühendusele ka võrgusiseseid kõnesid 20 tundi kuus tööpäeviti kell 19-07 ning nädalavahetuseti ja riiklikel pühadel ööpäevaringselt.

Nõudlikule interneti- ja telefonikasutajale sobiv Kodu3 sisaldab telefoniühendust ja veelgi kiiremat piiramatu kasutusajaga interneti püsiühendust 545 krooni eest kuus. Interneti püsiühenduse allalaadimiskiirus on kuni 2 megabitti sekundis ja üleslaadimiskiirus kuni 256 kilobitti sekundis. 575-kroonise kuutasuga variant sellest lahendusest võimaldab lisaks telefonile ja interneti püsiühendusele ka võrgusiseseid kõnesid 20 tundi kuus tööpäeviti kell 19-07 ning nädalavahetuseti ja riiklikel pühadel ööpäevaringselt.

Liitumistasu Kodulahendusel ei ole, samuti on klientidele tasuta olemasolevate telefoniühenduste või interneti püsiühenduste vahetamine Kodulahenduse vastu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing