Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Turism ? sarvemüksudega päästeingel

Aare Kirna 29. detsember 2004, 00:00

Eestis on 15 maakonda, igaühes neist peetakse aeg-ajalt arengukonverentse. Peaaegu igal niisugusel konverentsil korratakse kui mantrat ? ainumas, mis nõukogude majandusstruktuuri kokkukukkumisest toibumata kohalikku majandust ja kahanevat tööhõivet turgutada aitaks, on turism.

Mis võiks olla seesuguse monomaania põhjus? Kellele on see kasulik? Üks kasusaajate grupp oleks kindlasti ülejäänud arenenud tööstusriigid. Loogika on lihtne ? las plaanimajandusest vabanenud pärismaalased istuvad rahulikult kodus ning müütavad helmekeesid ja niinekoorest seelikuid. Peaasi, et nad oma tööstustoodangu ja kõrgtehnoloogiaga meie turule konkureerima ei tule!

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing