Laupäev 22. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Rehe: tunnen, et on aeg liikuda edasi

05. jaanuar 2006, 12:14

'Ütlen selgelt, et lahkun Maksu- ja Tolliameti juhi kohalt omal soovil,' kommenteeris oma liikumist Sampo panga juhi kohale Aivar Rehe.

'Nimetatud otsus tuleneb eelkõige minu sisemisest loomusest mõjutada oma tegevusega ettevõtte efektiivsust ja kasumlikkust. Olen töötanud Tolliameti ja Maksu- ja Tolliameti juhina kokku üle 3 aastat. Selle ajaga on ellu viidud suurimad püstitatud eesmärgid - sujuv ja tähtaegne liitumine ELiga ja ühtse maksuhaldurorganisatsiooni loomine,' ütles Rehe ning lisas, et täna on Maksu- ja Tolliamet eesrindlik tulemustele orienteeruv organisatsoon. Eesti riik võidab sellest väga palju ja see on mõõdetav ka rahaliselt. Maksu- ja Tolliameti stabiilsus ja usaldusväärsus on väärtused, mida olen pidanud ja pean esmatähtsaks.

'Tundsin sisemiselt, et on aeg liikuda edasi ja võtta vastu uued väljakutsed, mida Sampo Pank mulle pakkus,' lisas Rehe.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing