Liigne kokkuhoid ei tule kasuks

Aili Sandre 09. jaanuar 2006, 00:00

Eesti Posti juht Peeter Raudsepp on hästi rahul: eestlased saadavad ja neile saadetakse rekordiliselt kirju ja pakke, viimaseid detsembris isegi kolm korda rohkem kui tavaliselt. Margitiraa?id müüakse läbi kui soojad saiad. Sõnaga: sellel ettevõttel läheb hästi. Mitte ainult suurenenud teenuste mahu tõttu - Eesti Post on ka hästi kokkuhoidlik. Ainult et liiga kokkuhoidlik ei maksa ka olla, lõpuks tuleb sellest vaid kahju.

Eesti Post peab ilmselt varsti mõne postkontori sulgema -ületöötanud ja alamakstud töötajad lasevad sellest firmast lihtsalt jalga. Paljudes postkontorites on töötajaid puudu. Töömaht suureneb järjest, töötajail tuleb see ära teha, olgu või mitu paari töökäsi puudu. Teevadki, 12 tundi päevas - peakontor nõuab iga päev ka aruannet tehtust ja raha liikumisest. Aga kui maksta tuleb, laiutab säästlik riigiaktsiaselts käsi. Järjest süveneva tööjõupuuduse ajal on selline käitumine õige lühinägelik.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:41
Otsi:

Ava täpsem otsing