Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

ÄP 5 aastat tagasi: Omanik ootab Ühispangalt paremaid tulemusi

ÄP 10. jaanuar 2006, 00:00

Ühispanga omaniku, Rootsi panganduskontserni Skandinaviska Enskilda Bankeni (SEB) president Lars H. Thunell on rahul Ühispangaga, kuid ootab siiski paremaid tulemusi, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

"Ma olen rahul Ühispanga arenguga, kuid muidugi ootan ma ka paremaid tulemusi," ütles Thunell. Mingeid muudatusi Ühispanga juhtkonnas SEB siiski ei kavanda, niisamuti jääb alles Ühispanga nimi. "Panga töötajad küsisid minult ka nimemuutuse kohta ja ma vastasin, et kui nad leiavad selle majanduslikult põhjendatu olevat, siis oleks see tervitatav," ütles Thunell.

Eile ühepäevasel visiidil Eestis olnud Thunell ütles, et SEB huvi Eesti vastu on tingitud eelkõige siinsest mõjusast majanduskasvust. "Kui majanduskasv on 6% aastas, siis finantssektoris on kasv ilmselt kaks korda suuremgi," tõdes ta.

Hetkeseis: SEB peaks nüüdse SEB Eesti Ühispanga tulemustega igati rahul olema. Kui majanduskasv on ka kümne protsendi kandis, siis mida veel tahta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing