Neljapäev 27. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

ÄP 5 aastat tagasi: ESS Eesti tuleb hankega Tallinna kiirabiturule

ÄP 11. jaanuar 2006, 00:00

Tallinn otsib riigihanke korras lisaks kolme kiirabibrigaadi, eeldatavasti tuleb linnaettevõtte kõrvale kiirabiteenust pakkuma ESS Eesti, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

"Kuulutame välja riigihankekonkursi kolme kiirabibrigaadi juurdesaamiseks," ütles abilinnapea Ants Leemets. Eile kohtus Leemets Falcki kontserni kuuluva ESS Eesti juhatuse esimehe Peeter Tohveriga. Leemetsa hinnangul oleks mõttekas Tallinnas kahe või ka kolme kiirabiteenuse pakkuja kõrvuti tegutsemine, neist linnaettevõttele jääks umbes 70 protsenti turust ning ülejäänud läheks erasektori kätte. Mõlemaid juhitakse ühest operatiivkeskusest.

"Praktiliselt pole nad midagi teinud," hindas Tallinna Kiirabi peaarst Aleksander Moistus skeptiliselt Falcki võimalikku tulekut kiirabiturule. "Nad käsid siin ja uurisid, mis varustust on autodele vaja, kuid sellega asi lõppes," lisas ta.

Hetkeseis: Endine ESS Eesti ja praegune AS Falck Eesti osutab 2001. aastast alates edukalt kiirabiteenust.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:41
Otsi:

Ava täpsem otsing