Mida teevad hinnad ahjus?

Tene Üprus 11. jaanuar 2006, 00:00

Suur kiri Rimi tänavareklaamil "Hinnad ahju!" tekitab esimese reaktsioonina kerget hirmu: alles see oli, kui kommarite ahjuajamise loosungi pärast astus tagasi meie kaitseminister. Kes on siis järgmine? Kas Rimi Eesti juhtkond?

Järgmisel korral on juba rohkem aega süüvida. Ja tegelikult on reklaam päris armas. Kokk on plakatil ja hinnapallid kui värsked saiakesed plaadi peal. Juba tunned mõnusat küpsetamislõhna ja kõhtki hakkab vaikselt korisema. Astuks või tõesti Rimist läbi.

Kuid mida teevad hinnad ahjus? Kerkivad loomulikult.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing