Ilmus Estonian Export Directory 2006

11. jaanuar 2006, 10:24

Äsjailmunud 2006. aasta kataloogis Estonian Export Directory osaleb 1721 Eesti eksportööri, kes esindavad eksportivaid tööstus- ning teenindusharusid.

Kaubandus-Tõööstuskoja üllitatud väljaandes, mis ilmub juba 1996. aastast, on enim puidu-, mööbli- ja metallitööstusi, kuid esindatud on ka kõik ülejäänud valdkonnad. Lisaks tähestikulisele ja tegevusalade registrile sisaldab väljaanne traditsiooniliselt ka üldinfot Eesti majanduse kohta, statistikat ja kasulikke aadresse kolmes keeles ? inglise-, saksa- ja prantsuse keeles.

Kataloogi eesmärgiks on aidata kaasa Eesti ettevõtete väliskaubandussidemete loomisele nii Euroopas kui ka üle maailma. Estonian Export Directory tugevaimaks küljeks on levikanalid, milleks on suur hulk kaubanduskodasid, ekspordi-impordi agentuure, Eesti välissaatkondi ja EAS-i välisesindused ning muud asjakohased organisatsioonid, kokku 80 riigis.

Kataloogi koostööpartneriks on Infoatlas AS ja kaaskirjastajaks Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing