Algavad põllumajandusmaa metsastamise toetuse koolitused

12. jaanuar 2006, 10:23

Jaanuari lõpust kuni veebruari keskpaigani korraldab Harju Taluliit üle riigi kursusi põllumajandusmaa metsastamise toetuse taotlejatele.

Kuu aega kestvatel koolitusel tutvustatakse toetuse saamise nõudeid ja jagatakse põllumajandusmaade metsastamise kohta praktilist infot.

Koolitused on osalejatele tasuta

PRIA piirkondlikes büroodes on põllumajandusmaa metsastamise taotluste vastuvõtt planeeritud 14. märtsist kuni 31. märtsini 2006. Taotlus-tegevuskava tuleb enne PRIA-le esitamist kooskõlastada piirkondlikus maaparandusbüroos ja maakonna keskkonnateenistuses 31. jaanuarist kuni 14. märtsini.

Toetus põllumajandusmaa metsastamise eest on üks ?Eesti maaelu arengukava 2004-2006? raames rahastatavatest meetmetest. Toetuse eesmärk on kujundada väärtusliku metsaga metsamaa eelkõige sellisest põllumaast, mis on kasutusest välja jäänud või väheviljakas.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing