Eestlased üritavad Berliini toidumessil silma paista

12. jaanuar 2006, 10:17

Saksamaal Berliinis 13-22 jaanuaril toimuval rahvusvahelisel Grüne Woche toidumessil on Eesti esmakordselt sakslasi üllatamas kahekordse Eesti stendiga.

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda koostöös põllumajandusministeeriumiga korraldab traditsioonilisel rahvusvahelisel toiduainete, põllumajanduse ja aiandusmessil Grüne Woche Eesti ühisstendi juba 9ndat korda.

Eesti toidukultuuri tutvustab kohalikele meisterkokk Dimitri Demjanov oma meeskonnaga.

EPKK turunduse spetsialisti Marget Viskovi sõnul on osalemine Rohelisel Nädalal hea võimalus Eesti toidukultuuri tutvustamiseks ja Eesti toiduainete turgu avardamiseks. Samuti annab Eesti Toidu Arengukava raames IGW"l osalemine võimaluse tutvustada ka Eestit kui turismimaad.

Ettevõtetest on seekord esindatud Saaremaa Liha- ja Piimatööstus AS, TÜ E-Piim , AS Kohuke, AS Vastse-Kuuste Lihatööstus, Nõo Liha- ja Piimatööstus, Tallinna Piimatööstuse AS , OÜ Marwel Mereroog, AS Pere Leib, AS Remedia , AS Liviko, A.Le Coq Tartu Õlletehas, Sireli Mesindustalu ja AS Tervix.

Magusad kingitused on Eesti ühisstendi külalistele valmistanud Marmiton ja AS Balti Sepik. Oma toodete ja esindajatega on messil väljas AS Balti Sepik, AS V.G.A Kaubandus ja OÜ Berry Farming.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing