Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Sõprusvanglad Tartus ja Helsingis vahetavad valvureid

12. jaanuar 2006, 15:54

Tartu ja Helsingi vangla leppisid täna kokku järgmise aasta koostööteemades, jätkub valvurite vahetus praktika eesmärgil, teatas justiitsministeerium.

Mullu sujus Tartu ja Helsingi vangla koostöö hästi. Kogemusi vahetatakse eelkõige selleks, et tulla toime rahvusvaheliste kinnipeetavatega.

'Helsingi vangla juhtkonna sõnul on kogemuste vahetuse poolest olnud äärmiselt kasulik aasta ja mõlemapoolne soov on kindlasti samas suunas jätkata,' edastas Tartu vangla direktor Andrus Kõre teavet Helsingi vanglas toimunud kohtumiselt.

'Eriti sai esile tõsta hästi õnnestunud valvurite vahetust, mille eesmärgiks on olnud tagada osalejatele vahetu töökogemus sõprusvanglas kinnipeetavate järelevalve või muude tegevuste läbi ning omandada baassõnavara vastavalt kas soome, vene- või eesti keelt kõnelevate kinnipeetavatega suhtlemiseks,' lisas Kõre.

2006.aastal on kavas jätkata valvurite vahetust välispraktika eesmärgil ning korraldada lühikülastusi vanglate erinevate valdkondade töötajatele. Samuti korraldavad Helsingi kolleegid Tartu vanglas Redmani erivahendite koolituse ning eestlastel on võimalus tutvuda Helsingi vangla joovastivabade osakondade töökorraldusega ning osaleda vangla talveseminaril, kuhu on kutsutud ka Rootsi Kronobergi vangla esindajad.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing