Eesti Gaasiliit

Ain Alvela 16. jaanuar 2006, 00:00

Eesti Gaasiliidu tegevuse eesmärk on Eesti gaasimajandusharu majanduslikule ja tehnilisele arengule kaasaaitamine, liidu liikmete taotluste elluviimine põhikirjas kirjeldatud tegevussuundade ulatuses ning nende huvide ja õiguste kaitsmine lähtudes vaba konkurentsi põhimõttest.

Kolmekümment ettevõtet koondava Eesti Gaasiliidu kodulehekülje ehk kõige praktilisem osa on põhjaliku ülevaate andmine maagaasist - selle omadustest, kasutamisaladest, ohutusnõuetest jne. Eraldi tabelis on võrreldud põlevainete - maagaasi, vedelgaasi ja raske kütteõli põlemisväärtuseid. Saadaval on ka juhend, kuidas tegutseda gaasilekke või selle kahtluse korral ning kuidas anda esmaabi gaasilekke läbi kannatanule.

Loetletud andmeid täiendab nimekiri liidu liikmetest koos kõikide ettevõtete kontaktandmetega ja kodulehekülje olemasolu korral ka viited sellele.

Info Eesti Gaasiliidu koduleheküljel on ainult eesti keeles.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing