Ülevaade tänastest ajalehtedest

16. jaanuar 2006, 09:00

Eesti Päevaleht:

Valitsusliidus maad võtnud erimeelsuste tõttu kipub luhtuma rahvusringhäälingu loojate eesmärk, mille järgi Eesti Televisioon ja Eesti Raadio peaksid lõpetama 2007. aasta 1. jaanuariks oma tegevuse, et alustada siis ühise organisatsioonina.

Hetkel kaaluvad majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi juristid võimalusi, kuidas raha Eesti Raudteelt kui tõenäoliselt kahjutekitajalt riigikassasse tagasi saada. Kahjunõude teelesaatmine olevat ministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja sõnul väga tõenäoline.

Personaalpanganduse kliendiks peavad pangad eraisikuid erinevate näitajate põhjal. Nii Hansapank kui ka SEB Eesti Ühispank eeldavad head sissetulekut ja märkimisväärseid varasid, Sampo pank ja Nordea pank käsitavad personaalpanga kliendina ka inimest, kes on teatud summa ulatuses laenu võtnud või säästnud.

Tallinna linn kaebas edasi ringkonnakohtu otsuse, mis lubab ASil Restor ehitada vanalinna linnamüüri äärde ridaelamubokse.

Postimees:

Tallinna linnavalitsus kavatseb anda raseduspuhkusel naistele ja väikelaste vanematele paar tundi tasuta parkimisaega kesklinnas asuvate ravi- ja terviseasutuste juures.

Kui juhatuse valimistele kogunenud Viimsi reformierakondlased hakkasid arutama partei mainet kahjustanud maatehinguid, lõhenes liikmeskond kahte leeri, millest üks nõuab endiste vallajuhtide erakonnast väljaheitmist.

Eesti elektrivõrku hakkab lähitulevikus Skandinaavia tarbijatega ühendama kokku kolm merekaablit, kui veel sel aastal käiku minev esimene pääsuke Estlink edukaks osutub.

Eesti langes aastaga Euroopa riikide innovatsiooniedetabelis 11. kohalt 13., kuid on uutest liikmesriikidest endiselt parimal kohal. Sellele vaatamata on Eesti liigitatud mahajääjate hulka.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing