MicroLink Eesti müüs eelmise aasta viimases kvartalis Suni tooteid 3,8 korda rohkem

Gert D. Hankewitz 17. jaanuar 2006, 14:23

Sun Microsystemsi ametlik esindaja Eestis MicroLink Eesti AS müüs 2005. aasta 4. kvartalis Suni tooteid 3,8 korda enam, kui samal perioodil 2004. aastal.

MicroLinki infrastruktuurilahenduste osakonna juhataja Andres Parts kommenteeris Suni toodete müügi suurt kasvu Eestis sellega, et see rahvusvaheliselt tuntud infotehnoloogiafirma on teinud viimaste aastate jooksul läbi suuri muutusi ja on saavutanud taas nii klientide kui investorite poolehoiu kogu maailmas.

'Kõige rohkem kasvas 2005. aasta lõpus Suni konkurentsivõime keskklassi serverite vallas, kus ilma tegid Suni UltraSPARC 4+ protsessoriga serverid,' tõdes Parts. 'Loomulikult oli suur edu ka madalama hinnaklassi AMD protsessoriga Suni serveritel, mille uus tooteseeria töönimega Galaxy on hea näide Sun"ist kui võimekast tehnoloogiafirmast. Galaxy seeria serverid töötavad nii Solarise, Linuxi kui MS Windowsi operatsioonisüsteemidega ning sobivad ka väiksematele ettevõtetele.'

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing