Hardo Pajula asus tööle SEB Eesti Ühispanka

23. jaanuar 2006, 11:24

Majandusanalüütik Hardo Pajula asus tööle SEB Eesti Ühispanga ettevõtete panganduse raha- ja kapitaliturgude divisjoni ökonomistina, teatas pank.

Varem on Pajula töötanud peaministri majandusnõunikuna, Hansapangas ja PriceWaterhouseCoopersis ökonomistina ning EBSis õppejõuna.

SEB Eesti Ühispanga ettevõtete panganduse valdkonna juhi Tauno Vanaselja sõnul on Hardo Pajula avarapilguline ja haritud analüütik, kelle tööle asumine mitmekesistab kujunevat meeskonda. ?Ettevõtete panganduse üksus kasvab koos majandusega kiiresti, ent kasvava konkurentsi tingimustes peab pank olema klientidele järjest enam eelkõige turu vajadusi mõistev ja tunnetav pikaajaline partner. Hardo tulek panka on nende strateegiliste püüdlustega kindlasti kooskõlas,? ütles Vanaselja.

Hardo Pajula sõnul on huvitav pärast mitmeaastast eemalolekut jälle finantssektoris kaasa lüüa. ?Tundub, et sündmuste kulg on viimasel ajal pannud ettevõtjaid taas pisut laiema konteksti vastu huvi tundma. Loodetavasti tõuseb selles olukorras minu varasemast töökogemusest ja majandusteoreetilisest taustast nii SEB Eesti Ühispangale kui klientidele tulu,? lisas Pajula.

SEB Eesti Ühispank moodustas ettevõtete panganduse üksuse eelmise aasta novembris.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing