Äripäev kasvas reklaamituru ja uute väljaannete toel

ÄP 26. jaanuar 2006, 00:00

Võrreldes eelmise aastaga kasvas ettevõtte käive 13,4% ja kasum 22%.

"Head tulemust aitasid kindlustada jõudsalt kasvanud tellijate arv ja edu reklaamimüügis," kommenteeris Äripäeva Kirjastuse finantsjuht Toomas Truuverk. "Äripäeval oli aasta lõpus rohkem tellijaid kui kunagi varem - 19 200."

Äripäeva reklaamikäive kasvas aastaga 16,5% ja Delovõje Vedomostil 12%. "Kiire kasvu taga oli ühest küljest kogu reklaamituru kasv, teisalt tõime turule mitu uut toodet. Näiteks hakkas ilmuma 100 000se tiraa?iga tasuta jagatav töökuulutuste leht ja ettevõtlikule naisele mõeldud ajakiri Dilemma," ütles Truuverk.

Lisaks ajalehtedele kirjastab Äripäeva Kirjastus käsiraamatuid, raamatuid ja uudiskirju, korraldab seminare ja edastab ingliskeelseid äriuudiseid portaalis BBN.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing