Tallinna linnavalitsus asus transpordiametile uut juhti otsima

Gert D. Hankewitz 27. jaanuar 2006, 15:06

Tallina Linnavalitsus kuulutas välja konkursi transpordiameti juhataja ametikoha täitmiseks, teatas pressiteenistus.

Konkursitingimused eeldavad kandidaadilt riiklikult tunnustatud kõrgharidust, vähemalt kolmeaastast töökogemust organisatsiooni keskastme- või tippjuhi ametikohal (soovitavalt transpordiameti tegevusvaldkonnas); väljakujunenud liidriomadusi ning iseseisvust ja otsusekindlust, meeskonda väärtustavat hoiakut ja juhtimisstiili.

Soovitavalt peavad kandidaadid olema tulemuslikkuse ja usaldusväärsega ning tugeva koostöötahtega silma paistnud, suutma oma töövaldkonna prioriteete määratleda, olema võimelised esitama ja kaitsma oma seisukohti nii kirjalikult kui suuliselt ning valdama vene ja inglise keelt vähemalt kesktasemel.

Tallinna transpordiameti juhataja juhib ameti tegevust ja vastutab ametile pandud ülesannete täitmise eest. Transpordiameti peaülesanne on linnatranspordi planeerimine, arengu suunamine, koordineerimine ja korraldamine ning häireteta, sujuva, ohutu ja keskkonda minimaalselt kahjustava liikluse tagamine.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing