Jupiter laseb edasi

Kertu Ruus 03. veebruar 2006, 00:00

Viis aastat tagasi sattus avalikkuse huviorbiiti üks maja Tallinnas Ao tänaval, kus maksti töömeestele ümbrikupalka. Tellijaks oli peaminister Mart Laar. Veel enne seda sattus skandaali ekspresident Lennart Meri, kelle maja ehitaja osutus samuti maksupetturiks. Mehed said võtta.

Kuid nendega juhtus vaid see, mis juhtub igaühega, kes tahab ehitada mõistliku hinnaga. Ka riigil käsib riigihangete seadus eelistada odavaimat pakkumist. Neid teevad aga ümbrikupalkade maksjad. Nüüd on küsimus selles, kuidas ka Jupiterile selgeks teha see, millest härjad aru said.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing