Lõpuks ometi hinnatõusule õigustus leitud

Mati Feldmann 06. veebruar 2006, 00:00

Kolmapäevane Äripäev kirjutas, kuidas kaabellevifirmad protestivad paha Elioni vastu, kes tõstab neile 20% hinda kaablikanalisatsiooni rentimise eest. Starmani juhatuse esimees Peeter Kern nendib, et ilmselt jääb hinnatõus Starmani klientide kanda.

Mina mäletan mitte väga ammust aega, kui Starmani tavaline telepildipakett maksis 12 krooni kuus. Tõi kätte kõik Eesti ja Soome kanalid, võimalik, et veel mõned Vene kanalid. Võis rahul olla. Praegu maksab sama pakett järjestikuste hinnatõusude najal 29 krooni, kogukasv seega 142%. Huvitav, millised pahad firmad Starmanile kõik senised hinnatõusud peale sundisid?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing