Värvilised võtmed tunneb kergesti ära

Monica Raud 15. veebruar 2006, 00:00

Alates käesoleva aasta algusest saab Assa edasimüüjatelt tellida värvilise mustriga võtmeid. "Isevärvi võtmetega on omanikul mugav eristada, milline võti võtmekimbust avab välisukse, milline keldri või garaaži. Samuti on hõlbus oma isikupäraseid võtmeid teiste hulgast ära tunda," selgitab ASi AssaBalt turundusjuht Maigi Peeduli. Praegu võib valida 20 erineva mustriga võtmetooriku vahel, kuid valik on täienemas. "Saadaval on nii lastepäraseid kui ka vaimukaid pilte. Vabariigi aastapäevaks saabuvad rahvuslipuga võtmetoorikud," räägib Peeduli. "Soovi korral on firmadel võimalik tellida ka suurem partii oma kujundusega võtmeid."

Mustriga võtme saab valida võtmetöökojas olemasolevate toorikute hulgast ja selle hind on tavavõtmest veidi kallim.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing