Parimaid euroteavitusprojekte toetakse miljoni krooniga

17. veebruar 2006, 10:12

Täna allkirjastavad kodanikeühendused Stenbocki majas euroteavitusprojektide lepingud kokku miljoni krooni ulatuses. ?

Avatud Eesti Fond ja Riigikantselei Euroopa Liidu teabetalitus valisid parimad projektid konkursil “Osalev ja kaasav Eesti Euroopa Liidus”.

„Euroopa Liit saab toimida hästi vaid juhul, kui toimib dialoog otsustajate ja kodanike vahel”, ütles Avatud Eesti Fondi juhataja Mall Hellam. „Eriti tõhus on infovahetuses ja tagasiside andmises just organiseerunud kodanikuühiskond“, lausus ta rõhutades Eesti vabaühenduste märkimisväärseid oskusi ja kogemusi teavitustöö tegemisel.

Konkursile saadetud 39 projektitaotlusest osutus edukaks kolmandik. Teiste hulgas saavad toetust Eesti Väitlusselts projektiga “Kes teeb ja osaleb, kui mitte mina!?”, Eesti Külaliikumine Kodukant projektiga “Sõna sekka!”, Võrumaa Talupidajate Liit projektiga “Maaelanikud – võitjad või kaotajad Euroopa Liidus”. Suurim määratud toetus ühele organisatsioonile on 100 000 krooni ning toetatakse projekte üle kogu Eesti.

Juba kuuendat aastat korraldatava konkursi jaoks eraldavad Avatud Eesti Fond ja riigikantselei kokku miljon krooni. Möödunud aastatel on rohkem kui 7 miljoni krooniga toetatud 130 teavitusprojekti.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing