Peibutavad laenukalkulaatorid

Meelis Mandel 21. veebruar 2006, 00:00

Kuidas teile meeldiks laenata hetkel pangast 1protsendilise aastaintressiga? Aga näiteks 2,8 protsendiga? Just selliseid numbreid pakuvad Sampo, Hansapank ja Krediidipank oma laenukalkulaatorites vaikimisi intressideks. Kuigi 2,8 protsendiga sai viimati suvel ja 1 protsendiga nagu paugutab Sampo…minu mälu järgi Eestis eraisik küll mitte iialgi.

Kuna internetis pole andmete muutmine ületamatu raskus, eriti veel maailma elektroonilise panganduse ühe lipulaeva Hansapanga jaoks, arvan, et laenukalkulaatoritest on tehtud peibutuspardid, mis peavad meelitama pangaga kontakti võtma (laiskusesse ma panganduses lihtsalt ei usu). Klient on ise rumal, kui ei näe viga etteantud numbrites. Loodetavasti ei lähe sama teed Ühispank, kelle laenukalkulaatoris on vaikimisi 3,2protsendiline intress ja Nordea, kes palub kliendil see ise sisestada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing