Suurima Eestist juhitud investeerimisfondi maht üle 5 miljardi

ÄP 21. veebruar 2006, 00:00

Fondi varade puhasväärtus ületas 5 miljardi Eesti krooni piiri 9. veebruaril. "Mõne päeva eest ületati ka teine teetähis, mis selle peamiselt Rootsi investoritele suunatud toote jaoks on isegi olulisem - 3 miljardit Rootsi krooni," ütles SEB Ühispanga Fondide juht Sven Kunsing. "Fondi viimase 12 kuu tootlus jaanuari lõpus oli 71,6%. Fondi juhtimisega tegeleb täna eestlastest ja poolakatest koosnev üheksaliikmeline meeskond, mille eesotsas seisab kaks SEB Ühispanga Fondide fondijuhti - Sulev Raik ja Alo Kullamaa," lisas Kunsing.

Lisaks juhib AS SEB Ühispanga Fondid veel kahte Luksemburgis registreeritud Ida-Euroopa suunalist fondi. Kokku on nimetatud fondide puhasväärtus 16. veebruari seisuga 10,18 miljardit krooni.

"Lisades Eesti investoritele pakutavad tooted ja institutsionaalsed mandaadid, mille maht jaanuari lõpus oli 5,45 miljardit krooni, võime uhkusega öelda, et oleme miljardi euro suuruse hallatavate varade mahuga ülekaalukalt Balti suurim varahaldusfirma," märkis Kunsing.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:47
Otsi:

Ava täpsem otsing