RKASi nõukogu rahuldas juhatuse tagasiastumispalve

22. veebruar 2006, 12:22

Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) nõukogu otsustas eile lubada kolmel RKASi juhatuse liikmel vastavalt nende soovile tagasi astuda.

1. maist 2006 ei tööta RKASi juhatuse liikmetena enam Tiit Ottis, Roman Kolosov ja Heiki Puusaar.

Ametlikku tagasiastumisavaldust kolm juhatuse liiget nõukogule esitanud ei ole, vaid nad saatsid nõukogule jaanuari keskel e-kirja, kus soovisid nende võimaliku taandumise teema lülitada nõukogu koosoleku päevakorda. Eile otsustaski nõukogu, et Ottis, Kolosov ja Puusaar lahkuvad ametist poolte kokkuleppel alates 30. aprillist.

Juhatuse esimees Tiit Ottis on kuni 1. märtsini puhkusel ning tema naasmiseni loobusid kommentaare andmast ka Kolosov ja Puusaar, vahendas RKASi pressiesindaja.

Äripäev kirjutas eelmisel nädalal, et Riigi Kinnisvara ASi kolm juhatuse liiget esitasid lahkumissoovi, sest nõukogu andis Viru vangla riigihanke korraldamisele ja juhatuse tööle üldiselt hävitava hinnangu.

Nõukogu esimees Kalev Kallo süüdistas Äripäevas juhatust saamatuses, peaministri nõunikust nõukogu liikme Kalev Kuke kinnitusel pole tal aga juhatusele ühtegi etteheidet. 'Pole saladus, et Ottise suhted Kalloga pole kõige paremad,' viitas Kukk isikutevahelisele konfliktile.

Äripäev kirjutas Riigi Kinnisvara ASi juhtide tagasi astumise plaanist möödunud <#kolmapäeval=http://www.aripaev.ee/3132/uud_uudidx_313211.html>

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing