Teisipäev 17. jaanuar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Riia sadam lubas investeerida miljon latti Tallinki reisiterminali

23. veebruar 2006, 10:50

Riia vabasadama juhtkond on lubanud Tallinkile parandada tingimusi sadama reisijate terminalis, kirjutas BBN.

Sadam on mõista andnud, et praamireisijaid ei teenindata enam praeguses terminalis. Kavas on osta linnalt juurde üks terminal ning investeerida selle renoveerimisse miljon latti (22,5 miljonit krooni). Reisijate teeninduse parandamine on ainus kohustus, mille Riia sadam on Tallinkiga sõlmitud lepingu raames võtnud.

Regulaarne praamiliiklus Riia-Stockholmi vahel algab selle aasta aprillis. Liini teenindab Tallinki parvlaev M/S Fantaasia, mis võtab pardale 1600 reisijat. Hiljem tuuakse liinile teine parvlaev Regina Baltica. Mõlemad laevad sõidavad Eesti lipu all, kuid Tallink on lubanud võtta tööle Läti meeskonnad.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing