Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Islami dzhihaadi komandör sai plahvatuses surma

01. märts 2006, 14:25

Terrorirühmituse Islami dziihaad kõrge tegelane, 39aastane Khaled Dahdouh sai täna Gazas toimunud plahvatuses surma, kirjutas EPL Online.

Plahvatus toimus Gaza linnas rahvarohkes tänavas Islami ülikooli ja palestiinlaste omavalitsuse rahandusministeeriumi vahelisel alal, kirjutas Jerusalem Post. Plahvatuse tõttu kadus piirkonnas elektrivarustus ja mitu autot sai kahjustusi.

Mõned palestiinlaste allikad väitsid, et tegu oli Iisraeli õhuväe rünnakuga, teised aga, et plahvatuse võis põhjustada tööõnnetus. Iisraeli kaitsevägi pole kinnitanud osalemist ja kaitseväe esindajad ütlesid, et intsidendi toimumise ajal selles piirkonnas õhuvägi ei tegutsenud.

Siiski süüdistavad teised Islami džihaadi liikmed rünnakus Iisraeli ja terrorirühmituse kõrge liige Abu Gandel ähvardas Iisraelile kätte maksta. „Iisraellased maksavad oma valitsuse rumalate tegude eest ränka hinda,“ lubas ta.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing