Ülevaade tänastest ajalehtedest

01. märts 2006, 08:13

Eesti Päevaleht:

Sotsiaalreklaam “Magus ei tee elu magusaks”, milles sale neiu paisub maiustustesajus peletislikuks rasvarulliks, õhutas ekspertide hinnangul pigem ebaõiglust ja valu kui propageeris tervislikku toitumist.

Eesti tuumaprojektile elu sisse puhuv peaminister Andrus Ansip ärritas oma soologa opositsiooni, kelle väitel nõuab uue aatomielektrijaama ehitamise plaan ilmtingimata avalikku arutelu, mida peab kroonima parlamendi otsus.

Aprillikuus Belgias, Prantsusmaal ja Hollandis esilinastuv “Astérix ja viikingid” on suurima eelarvega Euroopas tehtud animafilm ja suur osa selle töid valmis Nõmme mändide all Kaare teel asuvas A Film Eestis.

Möödunud kevadel puhkenud salmonelloosist saavad Talleggi lindlad priiks aprillikuuks, ennustab Harjumaa veterinaarkeskuse juhataja Vladimir Vahesaar.

Ärileht:

Homme avab Sportland Helsingi südames esimese poe. Viie aastaga poolemiljardilise käibeni jõudnud firmast on kujunenud rahvusvahelise laienemise musternäide.

Postimees:

Kui enamasti on Euroopa mainekad kunstimuuseumid nädalas suletud vaid ühe päeva, siis 700 miljonit krooni maksma läinud Kumu puhkab rahapuudusel nädalas kaks päeva ning seetõttu on mõned kunstinautlejad ukse taha jäänud.

Tallinnas Harju tänaval välja kaevatud varemed on plaanis haljastada ning osalt katta erinevate sillutuskividega, mis markeeriksid ajaloolisi tänavaid ja hooneid ning looksid pildi sellest, milline nägi tänav välja enne 1944. aasta 9. märtsi pommitamist.

«Tere euro» on rahandusministeeriumi omanduses tunnusmärk, mida iga Eesti kodanik näeb aprillikuus postkasti ilmuva eurobrošüüri peal. Kuid ka Eesti ettevõtjaid oodatakse uut märki kasutama.

Juhuks kui Eestit peaks tabama linnugripi või mõne muu gripiviiruse pandeemia, on riigil olemas esmavajalikud ravimivarud ja raha haiguse ohjeldamiseks. Tõenäolisemaks ohuks on siiski üksikud linnugripi juhtumid.

SL Õhtuleht:

Sel talvel on Euroopas raske lumekoorma all sisse varisenud vähemalt nelja suurhoone katus, surmates sadu inimesi. Eestis ei pelga mitu päeva jutti sadanud lumehangi aga ühegi suurpoe juht, sest meil peab katus kannatama hulga kõvematki koormust.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing