Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Gripi põhjustab... liberaalne majanduspoliitika

Indrek Kald 02. märts 2006, 00:00

Põllumajandusminister Ester Tuiksoo kinnitas eilses Äripäevas valmisolekut reageerida kohe, kui Eestis avastatakse esimene grippi haigestunud lind. Tõtt-öelda ei kõla see just veenvalt, kui mõelda rahvaliitlastest ministrite mõnedele viimase aja reageeringutele. Mullu aprillis kutsus Tuiksoo pressikonverentsile kokku kolm oma eelkäijat. Kõik nad kinnitasid oma süütust Eestile määratud suhkrutrahvis ja näitasid näpuga nii Juhan Partsi, Euroopa Liidu kui Eesti liberaalse majanduspoliitika peale. Kuu aja eest asus rahvaliidu juht Villu Reiljan oma keskkonnaministri pintsakut naftareostusest puhtaks pesema, süüdistades küll piirivalvet, küll piiri valvamist kureerivat siseministrit.

Loodetavasti see stsenaarium enam ei kordu - aga kardetavasti vaid juhul, kui linnugripp Eestisse ei jõuagi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:48
Otsi:

Ava täpsem otsing