Börsiülevaade: Klementi jätkab allakäigutrepil?

08. märts 2006, 09:43

Eile teatas Toomas Leis, et paneb maha oma ameti Klementi juhatuse esimehena. Kas see on märk, et Klementi jätkab allakäigutrepil?

Rõivatööstusfirmal läheb endiselt raskelt. 2005. aastal teenis Klementi 116,6 miljoni krooni juures 3 miljonit krooni kahjumit. Kahjum oleks võinud olla veel kordades suurem, kui firma poleks viimases kvartalis müünud maha oma kinnistud ja saanud 15,1 miljonit krooni erakorralist kasumit.

Võiks spekuleerida, et kui ettevõtte juhatuse esimees näeb silmapiiril majandustulemuste märkimisväärset paranemist ei astu ta enne numbrite paremaks muutumist tagasi ja ei loobu aust, mis tal ettevõtte august väljatoomisel osaks saab.

Eriti kui tegemist on börsiettevõtte juhiga mille käekäigu vastu rohkem huvi tuntakse ja mille tegemisi meedias rohkem kajastatakse.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing