Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kohtunik pani kiriku keset küla

Aivar Hundimägi 09. märts 2006, 00:00

Eelmisel aastal tegi maakonnaleht Põhjarannik aprillinalja Kohtla-Järve ärimehe Nikolai Ossipenko üle. Ossipenko on ärimees, kellel on õnnestunud enda äridesse meelitada muljetavaldav hulk Kohtla-Järve linna maksumaksjate raha. Sellest tõsiasjast ajendatuna ilmus 1. aprillil 2005 Põhjarannikus artikkel "Kohtla-Järve püstitab kuju legendaarsele konkursivõitjale". Mõnus pilge tegi aga Ossipenko meele mõruks ja mees kaebas Põhjaranniku kohtusse.

Eile tegi kohus oma otsuse teatavaks. Ajaleht jäi kohtus Ossipenkole alla. Kohtuotsuse järgi peab Põhjarannik tegelikkusele mittevastavad faktiväited lehes ümber lükkama. Sellel otsusel on üks "aga", mis näitab, et otsust langetanud kohtunik peab heast naljast lugu. Nimelt peab Põhjarannik faktivead parandama selle aasta 1. aprilli lehes.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing