Esmaspäevast alustab tööd linnugripi infotelefon 1676

10. märts 2006, 11:24

Esmaspäevast alustab tööd tasuta linnugripi infotelefon 1676, kuhu saab teatada surnud lindudest ja esitada linnugripi teemalisi küsimusi.

Telefon on helistajatele tasuta ja avatud tööpäeviti kell 09.00 – 18.00. Väljaspool infotelefoni tööaega saavad inimesed jätta oma küsimused ja teated automaatvastajale või esitada oma küsimus läbi <# linnugripi infolehekülje =http://www.linnugripp.ee>. Massilise lindude suremuse korral peaksid inimesed ühendust võtma kas kohaliku veterinaarkeskusega või helistama hädaabinumbril 112.

Käesolevast nädalast võib kaubanduskeskustest saada toiduhügieeni põhimõtteid tutvustavaid infolehti “Toiduohutuse viis võtit”, kus on kirjas soovitused, kuidas saab hoiduda lindude gripist ja teistest nakkushaigustest.

Järgmisel nädalal jõuavad lugejateni kolme venekeelse ja kolme eestikeelse ajalehe vahel täiendatud trükis “Lindude gripp.”

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing