Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Elisa interneti-kliendid ei pääsenud eile välislehekülgedele

Villy Paimets 14. märts 2006, 00:00

"Üks kaablitest on füüsiliselt viga saanud," kommenteeris Elisa avalike suhete juht Regina Salmu eile kell pool viis.

Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen ütles, et viga peaks poole tunniga parandatud saama. "Juhtus selline asi, mille tõenäosus on üks miljonist," ütles Seppänen. "Just selle tarvis ongi meil mere põhjas kaks kaablit, aga tundub, et mõlemad on viga saanud."

Elisa välisühendusi kasutavad kliendid ei saanud eile ligi välismaistele veebisaitidele, neil ei töötanud MSN jne. Siiski toimisid Eesti-sisesed ühendused ja kodumaised veebisaidid olid kättesaadavad.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing