Piletilevi märkis Depeche Mode'i piletitele vale nädalapäeva

Gert D. Hankewitz 14. märts 2006, 13:24

Piletilevi trükkis kogemata esimestele müüki läinud Depeche Mode"i kontserdipiletitele vale nädalapäeva.

Kuigi Depeche Mode"i kontsert toimub sel neljapäeval, on esimestel piletilevi müügipunktist välja läinud piletitele kirjutatud, et popansambel esineb kolmapäeval.
Piletilevi juhataja Jaanus Beilmann ei osanud öelda, mitmel piletil vale kuupäev on. 'Ega ausalt väga täpselt ei tea,' sõnas ta ning vastas lisaküsimusele, et ka umbakaudset arvu ei oska öelda. Hääletooni järgi tundus, et kõne ajakirjanikult talle probleemi üldse meelde tuletas.

'Sellest teatati kõva häälega,' kinnitas ta pärast järelemõtlemist ning lisas, et ka kontserdikorraldaja BDG kodulehel on teatis üleval. Küll tunnistas Beilmann, et iga inimene niisama lihtsalt BDG koduleheküljele ei satu. 'Peaks vist veel teatama,' järeldas Beilmann ning lubas, et teatised lähevad ka klientide meililisti ja ka koduleheküljele üles.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing