Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Auto Bildi kvaliteediraport 2006

Tõnu Tramm 15. märts 2006, 00:00

Saksa autoajakiri Auto Bild avaldab kvaliteediaruandeid juba 2001. aastast. Lugejad saavad kiire ja usaldusväärse ülevaate kõigi tähtsamate automarkide vastupidavusest, kestvusest ning klientide rahulolust. Kuid autoehitajate igivanu patte pole mõtet üles tuhnima hakata, niisiis osalevad hindamisel vaid kuni kaheksa-aastased sõidukid. Sellest ajast jätkub, et proovisõitudel või testides avastamata jäänud hädad välja lööksid. Margi koondhinne koosneb kuni seitsmest võrdse kaaluga osast: Auto Bildi küsitlus, tagasikutsumised, järelparandused, tehnoülevaatuse aruanne, Auto Bildi pikk test, Auto Bildi lugejakirjad, Auto Bildi töökodade test ja garantiitingimused.

Üldtabel on koostatud mitte mudelite, vaid markide kaupa.

Inglaste Top Geari telesaate, ajakirja ja internetiväljaande kasutatud autode küsitlus seisab viiel alusel: ehituskvaliteet, töö meisterlikkus, sõiduomadused, ülalpidamiskulud ja klienditeenindus esindustes. Tulemus seisnes ainult vaatajate/lugejate küsitluse tulemuses ehk inimesed ise ütlesid, milline nende auto sõita on ja kuidas ta vastu peab. Vastajaid oli ühtekokku 76 050.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:11
Otsi:

Ava täpsem otsing