Autosport on ravimatu tõbi

Ardo Kalda 15. märts 2006, 00:00

Tõeline kevad on kohe-kohe käes ja inimestel, kellel on auto, hakkab vägisi jalg paremat pedaali kõvemini vajutama. Käesolevas lehes pakume Teile välja mitu varianti kuhu saab oma autoga kiirus- ja seiklemishimu välja elama minna.

Autosport on siiski ohtlik ja sellesse peab äärmise ettevaatlikkusega suhtuma. Ohtlik on autosport seepärast, et kui korra proovid, siis ka juurde soovid.

See on karm haigus, mida ravida on võimatu. Alguses lähed ja proovid kuskil võistlusel natuke, mõttega lihtsalt päeva veeta. Aga siis juhtub see, et lähed järgmisel ja ka ülejärgmiselgi korral.

Siis hakkad vaatama, et oleks üht-teist vidinat autole võistlusteks vaja ja siis lähebki käest. Viimasest hetkest võite kogu oma tulevase elu ja palgad maha kanda oma neljarattalise sõbra kontole. Kui jõuate sinnamaale, olete Teie ka üks ravimatutest.

Olen näinud, kuidas keegi korrutab, et see hooaeg jääb talle viimaseks, kuid uue kevade tulemisega hakkab veri soontes keema ja sama seltskond koguneb jälle täies koosseisus. Kas see on kurb? Ei, ei ole. Kas siis on õigem pidutseda ja oma raha ööklubidesse ja alkoholipoodidesse jätta või matta raha autosporti ja saada ühel heal päeval oma nimi kuskile raamatusse kirja, kus kirjutatakse võitjatest. Paljude inimeste, kelle hulgas ka mina olen, valik on tehtud - me oleme mootorispordisõltlased.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing