Merrill Lynch tõstis Goldman Sachsi kasumiprognoosi

15. märts 2006, 10:58

Merrill Lynchi analüütik Guy Moszkowski tõstis Goldman Sachsi kasumiprognoosi, vahendab Bloomberg.

Analüütik tõstis selle aasta kasumiprognoosi aktsia kohta 17 protsendi võrra 13,67 dollarile pärast seda, kui ettevõte raporteeris eile oodatust tugevamad esimese kvartali tulemused. Ühtlasi tõstis ta Goldman Sachsi majandusaasta teise kvartali kasumiprognoosi aktisa kohta seitse protsenti, 2,92 dollarile.

Turuväärtuselt maailma suuruselt teise väärtpaberivahendaja Goldman Sachs esimese kvartali kasum kasvas 64 protsenti, kuna kõik peamised äriüksused raporteerisid tegevuskasumi kasvust. Investeerimispanga tulemused ületasid isegi kõige optimistlikumate analüütikute ootusi.

Moszkowski, kes soovitab aktsiat osta, tõesti aktsia hinnasihi 163 dollarile. Eile sulgus aktsia hind 149,42 dollaril.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing