Mida tühisem asi, seda pikem garantii

Aili Sandre 16. märts 2006, 00:00

Tarbija argipäev: mida väiksema ja tühisema eseme soetab, seda pikema garantii annab kaasa kaupmees (või tootja). Näiteks ostad Zippo tulemasina, võid elu lõpuni mureta olla: garantii tähtajatu. Soetad Hackmanni teraspoti, tüütab see enne ära, kui katki kulub - garantii kümme aastat. Muretsed tolmuimeja - garantii kolm aastat.

Aga vaat kõige kallim asi, mille ostmisega sa end peaaegu kogu eluks või vähemalt suuremaks ajaks sellest seod ning mille kestmise pärast kõige enam muretsed, võib sulle osutuda kõige ebakindlamaks investeeringuks - see on eluase. Ehitajad teatavasti annavad hoonele garantii vaid kaheks aastaks. Selle ajaga ei pruugi kõik ehitusveadki ilmneda.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing