ÄP 5 aastat tagasi: Miljardimees Urmas Sõõrumaa

ÄP 17. märts 2006, 00:00

Kümne aasta eest turvafirmaga Estonian Security Service alustanud Urmas Sõõrumaa on tõusnud Eesti üheks rikkamaks ja mõjukamaks ärimeheks, kelle osalusega firmade aastakäive ulatub miljardi kroonini, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

Urmas Sõõrumaa on juht, kelle käeviipe peale sööstab paigast patrull- või kiirabiauto, tormab uppujat päästma rannavalvur ning hakkab usinamalt põrandaharja liigutama puhastusteenuste osutaja ehk koristaja. Hetkel on Sõõrumaa eesmärk jõuline edasitung majanduses. Hõivanud poole turvaturust, surub ta end parkimiskorraldusse, kiirabiturule, erastab majavalitsusi. Ka pole Sõõrumaa lõplikult kaotanud lootust erastada raudtee. Lisaks kuulub Sõõrumaale kaks reisifirmat ja viiendik Audentese erakoolist.

Hetkeseis: Sellest, kuidas Urmas Sõõrumaal praegu läheb, saab lugeda tänasest Äripäevast.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing