Artikkel
  • Kuula
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Itaalia menüüga restoran Gianni avas naistepäeval uksed

    Gianni koosneb kahest poolest - 75kohaline restoran ja 30kohaline kohvik. Suvel tuuakse lauad ka terrassile. Sisekujundus on Pille Lausmäelt - hea maitse garantii on olemas.
    Gianni peakokk on itaallane Francesco Sibio ja pakutakse Itaalia menüüd. Restoranis töötab ka teine itaallane - personalimänedžer Costantino, kes on nõuandjaks nii miljöö loomisel kui ka teenindajate väljaõppel. Costantinol on endal Berliinis Itaalia restoran, Giannis on tema eesmärgiks itaaliapärase miljöö loomine ja teenindajate väljaõpe: alati peaks saalis olema inimene, kes oskab pakkuda, soovitada, kellelt saab küsida. Püütakse olla eriti vastutulelikud ja paindlikud, arvestada klientide soove ja maitseid. Nii ei pea kõik road valmima köögis, vaid viimistlus antakse laua juures. Näiteks carpaccio või salati maitsestamine - köögis tehakse salat valmis, kaste valatakse peale alles laua juures, vastavalt kliendi soovidele.
    Kuna kala on Itaalia köögis väga populaarne, siis on Gianniski kalaroogade valik suur. Tavapärasel moel valmistehtud kalaroogasid ei olegi, menüüs on valik kalu ja nende 100 grammi hind. Klient valib kala, valib selle valmistusviisi - praetud, hautatud, aurutatud, keedetud või veel mõnel muul moel, ja saab valida ka lisandi. Hind kujuneb vastavalt kala kaalule. Menüüs on praegu lest, lõhe, mereahven, kammeljas, merikurat. Kui vaja, sõidutatakse toores kala laua juurde, et klient saab selle värskuses isiklikult veenduda.
    Tore uudis on värske pasta - suuremas osas pakutakse pastaroogasid kohapeal valminud värskest pastast. Valida saab ka näiteks ravioolide täidist: kui spinatiga sööjale ei sobi, saab neid valmistada ka näiteks brokkoliga - põhimõtteks on kliendi soovidele võimalikult rohkem vastu tulla.
    Kohvikupool on lahti hommikul kella poole kaheksast, pakutakse mitmesuguseid hommikusööke alates tavalisest kohvi-saiakesest. Kella 12 alates on kohvikupoolel menüüs lõunaroad. Need on põhimõtteliselt samad mis restoranipoolel, ainult natuke lihtsamad ja seetõttu kiiremini valmivad. Põhiroogade hinnad jäävad kohvikupoolel 110-120 krooni piiresse, pastaroad on 60-75 krooni. Kohvik määratleb ennast kui fashion café - telerist jookseb Fashion TV programm, aga moeüritused jäävad kaugematesse plaanidesse.
  • Hetkel kuum
Suur analüüs: maailmamajanduse jõujoonte murrangus pole Euroopa seis kiita
Maailmamajanduses annavad tooni Hiina, India ja laiemalt globaalse lõuna tõus ning USA jätkuva olulisuse valguses paistab suurima kaotajana Euroopa, kirjutab majanduspublitsist Liis Laidre Äripäeva essees.
Maailmamajanduses annavad tooni Hiina, India ja laiemalt globaalse lõuna tõus ning USA jätkuva olulisuse valguses paistab suurima kaotajana Euroopa, kirjutab majanduspublitsist Liis Laidre Äripäeva essees.
Vaikne börsipäev viis S&P 500 indeksi uue rekordini
Suurele reedele eelnev kvartali viimane börsipäev kergitas S&P 500 indeksi vaikselt tänavu juba 22. rekordini.
Suurele reedele eelnev kvartali viimane börsipäev kergitas S&P 500 indeksi vaikselt tänavu juba 22. rekordini.
Articles republished from the Financial Times
Reaalajas börsiinfo
Myraka ettevõtlusblogi: viie milli eest vaba aega, palun! “Ükskõik kui pees vahepeal asjad on, kõik läheb mööda.“
Suure Mi toitlustusäri tänavuse hooaja kalender on koos, retseptid on koos, kaarik on stardi- ja mina laskevalmis, kirjutab Äripäeva toitlustusettevõtjast kolumnist Üllar „Myrakas“ Priks, kes seekordses postituses pajatab ajast, rahast ja elutööst.
Suure Mi toitlustusäri tänavuse hooaja kalender on koos, retseptid on koos, kaarik on stardi- ja mina laskevalmis, kirjutab Äripäeva toitlustusettevõtjast kolumnist Üllar „Myrakas“ Priks, kes seekordses postituses pajatab ajast, rahast ja elutööst.
Gasellid
Kiiresti kasvavate firmade liikumist toetavad:
Gaselli KongressAJ TootedFinora BankGBC Team | Salesforce
Genka ettevõtlusest: valin vähem raha ja rohkem vabadust
Henry Kõrvitsa ehk artistinimega Genka sõnul pole raha tema jaoks kõige olulisem. Tähtsam on oma aeg ja võimalus seda meelepäraselt veeta.
Henry Kõrvitsa ehk artistinimega Genka sõnul pole raha tema jaoks kõige olulisem. Tähtsam on oma aeg ja võimalus seda meelepäraselt veeta.
Tippjuhi tee avalikust häbipostist töövõiduni: süda jättis löögi vahele
Kiiresti kohanevast IT-ärist konservatiivsema tervisekassa juhiks liikunud Rain Laanet tabas uues ametis kohe tagasilöök – maksumaksjad panid ta haigekassa nime muutmise soovi eest avalikku häbiposti. Aastaid hiljem nimi siiski muutus, nii et asjaosalistel jättis süda löögi vahele.
Kiiresti kohanevast IT-ärist konservatiivsema tervisekassa juhiks liikunud Rain Laanet tabas uues ametis kohe tagasilöök – maksumaksjad panid ta haigekassa nime muutmise soovi eest avalikku häbiposti. Aastaid hiljem nimi siiski muutus, nii et asjaosalistel jättis süda löögi vahele.
Jaanika Altraja: rohepöördes õnnestumiseks tuleb vähendada ebavõrdsust
Ühetaoline tulumaks ja madalad varamaksud mõjuvad tänapäeval dogmaatiliste jäänukitena, mis suurendavad ebavõrdsust ja pidurdavad rohepööret, kirjutab Jaanika Altraja arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis
Ühetaoline tulumaks ja madalad varamaksud mõjuvad tänapäeval dogmaatiliste jäänukitena, mis suurendavad ebavõrdsust ja pidurdavad rohepööret, kirjutab Jaanika Altraja arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis
Ameerika RAM – üks auto kõikideks sõitudeks
Igapäevaselt tööle, naisega ostlema, pojaga trenni, nädalavahetusel sõpradega erinevaid hobisid harrastama, sekka suvilaehitusega seotud sõidud – kõik need saab edukalt tehtud aasta pikapi tiitliga pärjatud suure ja jõulise RAMiga USCAR – Ameerika Autost.
Igapäevaselt tööle, naisega ostlema, pojaga trenni, nädalavahetusel sõpradega erinevaid hobisid harrastama, sekka suvilaehitusega seotud sõidud – kõik need saab edukalt tehtud aasta pikapi tiitliga pärjatud suure ja jõulise RAMiga USCAR – Ameerika Autost.
Pühadestatistika: Eesti munatoodang suureneb
Eesti munatoodang on viimastel aastatel veidi kasvama hakanud, kuid mullu ületas tarbimine toodangut veel ligi kahekordselt.
Eesti munatoodang on viimastel aastatel veidi kasvama hakanud, kuid mullu ületas tarbimine toodangut veel ligi kahekordselt.
Peterburi eestlane teeb Sillamäele tipprestorani
“Lihtsast söögikohast pole juttugi,” ütleb Irina Vengerveld söögikoha kohta, mis tuleb aastaid tühjana seisnud majja Sillamäel, kus kunagi oli sõjaväe pagarikoda.
“Lihtsast söögikohast pole juttugi,” ütleb Irina Vengerveld söögikoha kohta, mis tuleb aastaid tühjana seisnud majja Sillamäel, kus kunagi oli sõjaväe pagarikoda.