Tallinna Vesi rajab sel aastal 22 kilomeetrit uusi veetorustikke

ÄP 17. märts 2006, 00:00

0,6 kilomeetrit sellest on uus vee-, 10,8 kilomeetrit kanalisatsiooni- ja 10,6 kilomeetrit sadeveetorustik. Selleks investeerib firma 59 miljonit krooni.

Lisaks renoveerib AS Tallinna Vesi üle 12 kilomeetri veetorustikke ja ligikaudu 6 kilomeetrit kanalisatsioonitorustikku. Nende renoveerimistööde kogumaht on 70 miljonit krooni. "Ehitustööde tulemustest võidavad enim meie kliendid. Esiteks paraneb neis piirkondades vee kvaliteet veelgi. Teiseks, majapidamised, millel puudud ühendus ühisveevärgi ja -kanalisatsiooniga, saavad võimaluse liituda," selgitas Tallinna Vee tegevjuht Bob Gallienne.

Ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni ehitustööd toimuvad Nõmmel, Kristiines, Pirital, Haaberstis ja kesklinnas. Ehitustööde tulemusena loob Tallinna Vesi käesoleval aastal pea 400-le Tallinna majapidamisele võimaluse liituda ühisveevärgi ja -kanalisatsiooniga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing