EPL: Oleg Gross loodab oma kauplustelt miljardilist käivet

20. märts 2006, 07:19

OG Elektra omanik Oleg Gross suurendab tänavu poodide arvu viiendiku võrra.

Virumaa suurimale ettevõtjale Oleg Grossile kuuluval Grossi Toidukaupade ketil on praegu 25 kauplust, kirjutab eesti Päevaleht.

Kui 2003. aastal oli OG Elektra käive üle 406 miljoni krooni ja kasum ligi kolm miljonit krooni, siis 2005. aasta auditeerimata aastaaruanne näitab käibeks ligi kaks korda suuremat summat ehk 800 miljonit krooni. Kasum on Grossi sõnul 26 miljonit krooni.

Sellel aastal võiks kaupluste käive olla juba miljard krooni. Kaks kauplust peaks avatama Järvamaal, üks Paides ja teine Türil. Sel nädalal ostis Gross Jõgeval ära endise Kajaka kaupluse ning maikuus läheb lahti uue, 3000ruutmeerise pinnaga kaubanduskeskuse ehitus Lasnamäele Katleri tänava kanti. Aasta lõpus peaks uue kaupluse saama ka Väike-Maarja.

Grossi sõnul on ta oma kauplused rajanud teatud tegevusraadiuses, mis ulatub 100–120 kilomeetri kaugusele Rakverest. Grossi sõnul sobiksid tema kauplused hästi ka Lõuna-Eestisse, aga see ei tasu ära just kauge vahemaa tõttu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing