Lätis 600 miljonäri, aastaga lisandunud 116

21. märts 2006, 11:49

Lätis avaldati eile rikaste TOPP-600, kus eelmise aastaga võrreldes on 116 uustulnukat ja 16 väljakukkunud.

Läti rikkaim on endiselt Parex banka omanik Viktor Krassovitski, kelle vara hinnatakse 146 miljonile latile. Teisel kohal on pärimise teel Bazar Berga omanikuks tõusnud Nikolai Karlsons 78 miljoniga ning kolmandal ja neljandal jälle Parex pangaga seotud inimesed: president Valeri Kargin ja tema endine abikaasa Tatjana Kargina.

Edasi tulevad Rietumu banka nõukogu esimees Leonid Esterkin, Ventspilsi linnapea Aivars Lembergs, Baltcomi üks omanikke Peteris Šmidre ning Aizkraukles banka omanikud Ernest Bernis ja Oleg Fil, kirjutab Bizness Baltija.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing