Narva Line alustab regulaarreisidega Sillamäe-Kotka laevaliinil

Gert D. Hankewitz 21. märts 2006, 09:30

Narva Line alustab teisipäevast Sillamäe-Kotka laevaliini regulaarreisidega, esialgu toimub liinil kaubavedu, reisijateveoga loodetakse alustada suve alguses.

Narva Line projektijuhi Karl kolgi sõnul on liini sõidugraafik hetkel kokku pandud just vastavalt kaubavedajate soovidele, sest reisijatevedu liinil veel ei toimu. “Öiste reiside oluline plusspunkt on see, et autojuhid saavad end laeva kajutites välja puhata ning teekonnaga värskelt jätkata. Reisijateveo käivitudes lisandub graafikusse ilmselt ka päevaseid ning lühemaid, orienteeruvalt kuuetunniseid reise”, ütles Kolk.

Reisid väljuvad Sillamäe sadamast teisipäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti kell 20.00. Kotka sadamast toimuvad reisid esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti kell 20.00. Öised reisid kestavad orienteeruvalt 12 tundi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing