Falck you, Tallinn!

Raimo Ülavere 23. märts 2006, 00:00

Väljavõte Tallinna parkimiskorralduse konkursikutsest: "Otsime konkursiga Tallinna parkimise korraldajat. Korraldaja peab olema korraldanud Tallinna linnaga parkimist juba aastaid, korraldaja nimi peab algama tähega F, firma suuromanik peab olema Taani päritolu, firma logol tiibu sirutama kotkas ning juht ja osanik võimul oleva erakonna suursponsor. Nojah, lisaks võib, kuid ei pea konkursi võitja korraldama parkimist linnale soodsaimal ja parimal viisil. Õnneotsijatel mitte tülitada!"

Ma ei ole tegelikult parkimiskonkursi kutsetingimusi detailselt lugenud, kuid tulemus on teada. Ja oli tegelikult teada juba enne, kui konkurss väljagi kuulutati. Tallinna linnavalitsuse eilse otsusega on pärast väikesi linnapoolseid asjatoimetusi linna parkimist viieks aastaks korraldamas taas Falck. Firma, kelle konkursivõidud käivad alati kaasas keskerakondliku linnavõimuga. Noh, palju õnne ja Falck you, Tallinn!

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:51
Otsi:

Ava täpsem otsing